ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ


Αντιπροσωπία του Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας ΟΛΥΜΠΟΣ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του δήμου Κατερίνης κ Σ. Χιονίδη και του παρέδωσε υπόμνημα με βασικό αίτημα την μείωση του ποσού που καταβάλλουν οι τρίτεκνοι του Δήμου Κατερίνης για  δημοτικά τέλη καθαριότητας -φωτισμού και φόρου καθώς και για την ύδρευση και αποχέτευση. Η αντιπροσωπεία του Δ.Σ κατέθεσε αναλυτικά παρόμοιες εκπτώσεις που γίνονται  και   σε άλλους δήμους.

Ο Δήμαρχος κατέγραψε το αίτημα των τριτέκνων, και παρόλο που αντιμετώπισε το θέμα θετικά  δεν δεσμεύτηκε ότι θα ικανοποιήσει άμεσα το αίτημα. Η αντιπροσωπεία του Δ.Σ τριτέκνων  Πιερίας ΟΛΥΜΠΟΣ αποτελούνταν από: τον πρόεδρο Δάμπλια Θεοχάρη, την αντιπρόεδρο Τερζή Αναστασία , την γραμματέα και μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ Κοΐδου Ζωή και την ταμία Βαμβακίδου Σοφία.
 Σε απάντηση του αιτήματος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κοινοποίησε έγγραφο προς το Σύλλογο όπου  ενημέρωνε ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα τέλη καθαριότητας λαμβάνεται κάθε Οκτώβριο ενώ για την ύδρευση είναι υπεύθυνη η υπηρεσία της ΔΕΥΑΚατερίνης Αναμένουμε πλέον την απάντηση της ΔΕΥΑΚατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου